IZRADA

LETJELICA

Izrađujemo letjelice za snimanje iz zraka u visokoj razllučivosti (HD), sa 6 ili 8 motora, daljinski upravljane. Dodatne zahtjeve na letjelicama izvodimo prema zahtjevu korisnika.

Više o .....

SNIMKE

IZ ZRAKA

Snimke iz zraka svakom događaju daju posebnu vrijednost, i atraktivnost. Želite li imati snimku svoje vikendice, kuće, broda, ili možda svog vjenčanja u viskoj razlučivosti (HD), mi imamo rješenje za Vas.

Više o .....

ODRŽAVANJE

ZGRADA

Održavanje zgrada, električne instalacije, rasvjeta, antenski sustavi, klima uređaji poznatih i provjerenih proizvođača, pregradni zidovi u Knauf izvedbi su naše djelatnosti već dugi niz godina.

Više o ....

FOTOKOPIRNI STROJEVI I KLIME

Održavanje uredske opreme, instalacija i srvis fotokopirnih strojeva (analognih i digitalnih, crno-bijelih i u boji), kao i montaža svih vrsta rashladnih uređaja naša je standardna djelatnost.

Više o ....

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti temelji se na sljedećim načelima obrade osobnih podataka: načelu zakonitosti, transparentnosti i najbolje prakse, načelu ograničene obrade i smanjenju količine podataka, načelu točnosti i potpunosti osobnih podataka, načelu ograničene pohrane, načelu cjelovitosti i povjerljivosti podataka, načelu odgovornosti, načelu povjerenja i poštene obrade, načelu oportunosti (svrhe obrade), načelu obrade u neimenovanom (anonimiziranom) obliku.

 

Podaci koji se prikupljaju

 

Za sve posjetitelje koji pregledavaju naše web stranice, naš poslužitelj bilježi koje su stranice pregledavane, od kuda su pregledavane (IP adresa, geolokacija), kao i s kojim preglednikom se naše stranice pregledavaju

 

Ukoliko se odlučite za kontakt ili slanje svojih podataka, bit će zabilježeni svi podaci sukladno formi u kojoj se ti podaci unose. Prilokom slanja potrebno je dati svoju privolu za korištenje danih osobnih podataka.

 

Tko skuplja podatke

 

Svi osobni podaci skupljaju se na poslužitelju, i dostupni su odgovornim osobama vezanim uz rad ove web stranice. Za više informacija molimo kontaktirajte nas na našu adresu info[at]projekt-x.hr.

 

Kako se podaci skupljaju

 

Podaci se skupljaju preko odgovarajućih upitnika (formi), ili automatski putem zapisa na poslužitelju

 

Cilj skupljanja i način upotrebe podataka

 

Svi podaci skupljaju se po načelu najbolje prakse, koriste se za daljnji kontakt i sudjelovanje u zajedničkim aktivnostima s osobama vezanim uz ovu web stranicu. Također se automatski skupljeni podaci na poslužitelju koriste za rješavanje možebitnih problema bilo koje vrste, kao i za poboljšanje naših usluga. Neke se informaciju skupljaju za proučavanje statistike, komunikaciju, kao i za druge aktivnosti vezane uz djelatnost osoba i tvrtke vezane uz ovu web stranicu.

 

Dostupnost podataka

 

Podaci su dostupni osobama vezanim uz sve djelatnosti spomenuta na ovim web stranicama.

 

Budući da se podaci skupljaju na poslužitelju, one su dostupne i davatelju usluga smještaja domene i web stranica na poslužitelju, i njihovim politikama privatnosti.

 

Mijenjanje i brisanje podataka

 

U slučaju potrebe za mijenjanje ili brisanje dijela ili svih podataka, molim da nas konaktirate na info[at]projekt-x.hr. Naš djelatnik kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i svi vaši zahtjevi bit će provedeni najkraćem mogućem roku.

 

Kolačići ("cookies")

 

Web stranica koristi kolačiće u cilju poboljšanja prikaza i načina rada web stranice. Vrijeme zadržavanja kolačića određeno je postavkama na vašem preledniku. Pregledavanje stranica moguće je i ukoliko u svom pregledniku zabranite uptrebu kolačića, no u tom slučaju ne jamčimo da će sve funkcionalnosti web stranice biti potpuno iskorištene i da će raditi potpuno ispravno.

 

 

Zagreb, svibanj 2018.

 

© 2018  Projekt-X  |   Sva prava zadržana

Web design by: Kleomens d.o.o. Zagreb